Masterclass

In 3 stappen naar een
Positieve werkvloer.

Gedoe op de werkvloer herkennen we allemaal. Is er bij jullie een negatieve sfeer in het team, lekt de energie weg, hebben de teamleden last van de hoge werkdruk of zijn er eilandjes in het team?

Wacht niet langer, pak het nu aan. Deze werksfeer veranderd niet vanzelf, dit blijf doorgaan met soms grote gevolgen zoals teamleden die uitvallen of vertrekken. Door deze 3 stappen aanpak krijg jij je team in beweging! Op naar een energieke en positieve werkvloer voor iedereen.

Wacht niet langer, pak het aan!

De masterclass Positieve werkvloer is gemaakt voor teamleiders, coördinatoren en leidinggevende die hun team in beweging willen krijgen. Ben jij helemaal klaar met de sfeer in het team, wil je graag met meer plezier en energie samenwerken, dan is deze training voor jou!

In deze masterclass zitten 3 stappen, die voor elke teamleider en in elk team toepasbaar zijn. Je krijgt een persoonlijk werkboek met opdrachten en video’s die jij op je eigen tijd kan maken en toepassen. Wacht niet langer, pak het nu aan. Deze werksfeer veranderd niet vanzelf, dit blijf doorgaan met soms grote gevolgen zoals teamleden die uitvallen of vertrekken. Door deze 3 stappen aanpak krijg jij je team in beweging! Op naar een energieke en positieve werkvloer voor iedereen.

Jouw gegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Masterclass positieve werkvloer  × 1 30.25 (incl. btw)
Subtotaal 30.25 (incl. btw)
Totaal 30.25 (inclusief 5.25 btw)

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.