Spreken

Impact maken

Mijn kennis en ervaring delen is een van de dingen die ik het liefste doe. Spreken is hier de perfecte tool voor omdat ik dan grote impact kan maken.

Ik kom jou en de hele zaal graag inspireren, enthousiasmeren, vermaken en geef een positieve energie! Ik geloof in de kracht van de positiviteit en de oprechtheid van de mens. Wil jij de groep in beweging krijgen is de positieve vibe van groot belang!

Ik ben gespecialiseerd in gedragsverandering en mindset. 

Mijn talks zijn energiek, inspirerend, grappig en vooral zetten ze de zaal aan het denken! Ik praat graag over de volgende onderwerpen. 

Fijne werkomgeving

Er zijn te veel situaties waar stress, gedoe, onveiligheid en agressie een belangrijke rol spelen. Een fijne werkomgeving is essentieel voor een goede gezondheid, productiviteit en kwalitatief goed werk leveren. Ik inspireer de zaal met kennis, tools en met mijn enthousiasme.

Positieve mindset

The key naar een gedragsverandering is MINDSET. Kennis kan iedereen op doen, een stappenplan hoe nieuwe vaardigheden toe te passen ook. Alleen je eigen mindset beïnvloeden en voor je laten werken is een vak apart! Ik deel de gouden tips!

Gedragsverandering

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mij kan bemoeien met de gedragsverandering van mensen en groepen. Ben al 20 jaar mensen en teams aan het coachen op hun gedrag. Welk gedrag zit je in de weg en vooral welk gedrag wil je aanleren en hoe ga je daar heen. 

Digital Nomad

Ik ben in 2021 een jaar op wereldreis geweest met mijn gezin, heb mijn kinderen les gegeven, de wereld ontdekt, vrijwilligerswerk gedaan en mijn business opgezet als digital nomad. Dit was fantastisch en smaakt naar meer! Ik leef op mijn voorwaarden mijn vrije leven! Deze belevenissen deel ik graag!

Inhuren

Wil jij mij inhuren als spreker op jouw event, bedrijfsdag of congres? Ik kom jullie graag inspireren! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.