Wie ben ik

Enthousiast, positief en een aanpakker.

Ik ben Miranda Oedzes, een enthousiaste, positieve en energieke teamcoach.  Ik zie altijd kansen, mogelijkheden en verbeteringen. Deel deze kennis graag met anderen, zodat er een mooie beweging op gang komt. Volg altijd mijn gevoel, hou van afwisseling en uitdaging. Zoek het avontuur graag op en kan niet goed stil zitten. 

Ik heb met veel plezier met kinderen met een beperking gewerkt, in het buitenland aan mooie projecten gewerkt en ouders gecoacht als opvoedadviseur. Heb jaren gewerkt aan de gezonde leefstijl beweging in verschillende gemeente. 

De rode draad door mijn carrière is, gedrag, mensen en samen in beweging komen. Altijd ga ik met veel energie de uitdaging aan om het proces te verbeteren. 

Als zelfstandige teamcoach ben ik gespecialiesert in gedragsverandering, ik geef teams een positieve vibe.  Is er geroddel in het team, slechte samenwerking of zijn er eilandjes in het team. Is er een reorganisatie geweest of een nieuwe teamindeling, wacht niet langer pak het goed aan. 

Ga graag met jullie aan de slag om samen een mooie ontwikkeling door te maken met passie.

Mijn missie: meer plezier, positiviteit en energie op de werkvloer voor iedereen.

Samen

Samenwerken is essentieel en ongelooflijk ingewikkeld. Jezelf zijn is een belangrijke voorwaarden voor een goede samenwerking.

Ontwikkelen

Voor ieder persoonlijk op zijn eigen manier. Moed en vertrouwen zijn voorwaarden voor een ontwikkeling in het team.

Passie

Passie maakt alles leuker. Eerlijk en oprecht zijn de voorwaarden die niet ontbreken bij passie.

Expertises

Werk plezier

Ik ben gespecialiseerd in het verbinden en versterken van teams binnen bedrijven zodat ze met meer plezier, energie en inzet werken.

Positieve werkvloer

Een positieve werksfeer voor iedereen. Einde van de werkdag met energie afsluiten en voldaan terug kijken. 

Verander traject

Verandering gaat gepaard met weerstand en ontwikkeling. Doel bepalen, een visie, plan van aanpak en haalbare acties.  Ik ga met jullie deze uitdaging aan.